Logistics and Freight Forwarding Services

Vi er logistikk megler selskap som opererer i Europa. Vi gir Mindre enn Truck Load (LTL) og Full Truck Load (FTL) Spedition. Vi kan tilby meget konkurranse-dyktige priser for transporttjenester som vi har tilgang til 10.000 små og mellomstore transport selskaper i Europe.We vil sørge for at hver ordre plassert via vårt bestillingsskjema vil bli sendt til minst 20 mest relevante transport selskaper som opererer i regionen. På denne måten kan vi identifisere transportselskap som har ledig kapasitet. Effektiv informasjonsflyt parantes resultere i betydelige besparelser for våre kunder. Hvordan det fungerer?

Fyll ut bestillingsskjema

Nødvendig inn all informasjon som kreves i vårt bestillingsskjema slik at vi kunne finne en perfekt matchende logistikkløsning for deg.

Gi oss tid

Vennligst velg din bestilling haster. Jo mindre presserende din bestilling, jo bedre pris kan du forvente.

Vi finner beste internasjonal spedisjon tilbudet

Vi vil identifisere beste match for dine behov 10000 blant små og mellomstore transportselskapene i Europa og en vil finne qui est Nærmest lasting plassering og qui passer dine behov best.

Hvorfor bestille internasjonal spedisjon via oss?

Hvorfor bestille internasjonal spedisjon via oss?

Vi tar nytte av nyeste logistikk løsning tilgjengelig i markedet. På denne måten er vi stadig koblet til 10.000 små og mellomstore transport selskaper i Øst og Vest-Europa. Vi kan identifisere SÅ tilgjengelig transportkapasitet på et gitt tidspunkt og sted. På denne måten kan vi som regel få spesielle tilbud for våre kunder. Prøv oss - i stedet en ordre i dag (det koster deg en krone)! Vi gjør internasjonal spedisjon!

Spar tid og penger! La oss ta vare på booking transportselskap for dine behov.